Tisdag*~


Hejsaaan :)

Seg uppdatering.. jag vet.. men som sagt så  har jag inge internet hemma hos johan eller pappa!

Sitter hos mamma fast jag egentligen ska vara hos pappa..
Sitter och läser på http://beckahbitch.se/   Hon skriver om små sjuka barn och jag gråter verkligen. usch. Tårarna bara rinner! ääh usch.. jag bara gråter. jag begripr inte. jag har aldrig vart så känslig.. men de har börjat komma på dom senaste åren.. Tänk om något sånt skulle hända min systrar.. Eller ja, hända nånting över huvudtaget. jag skulle bokstavligen gråta blod.
Jag Älskar verkligen mina systrar även om de inte  märks..Alla vi har ju våra bråk med syskon och liknande!
Som Ann-Karin, hon kan vara världens mupp bara hon sätter den sidan till. Annars älskar jag hon så in i fan!
Matilda, som kan vara världens drygaste ibland kan även vara den mysigaste! Älskar den tösen ändå!
Och Minsta Linnéa, som är världens mysigaste unge. Henne skulle jag inte klara av att leva utan!
Skulle inte vilja byta bort nån av mina syskon..

Och Mamma, som man alltid har "bråkar och tjafsat" med genom tiderna, Guud, jag älskar henne!
Hon som alltid har ställt upp för en, oavsett vad.. Jag vill aldrig bli av med min mamma, min likhet^^

Och Pappa, som ine har haft det lätt mellan stunderna.. fyy, jag får ångest varje gång jag säger ellr gör nånting dumt mot honom.. Likadant är det med mamma. Fy säger jag..
Nej, som sagt jag älskar min familj över allt annat.
men de finns en till sig som jag verkligen älskar och det är johan!
Vad skulle jag göra utan min drant?! De vet jag inte.. Vet bara att utan han så är jag inte den jag är idag..
Det är mitt allt jag och jag överlever inte utan honom! Den bästa dagen i mitt liv, det var den 16 Juli 2009 ! <3

Nu ska jag sova! Puss och Godnatt

http://www.youtube.com/watch?v=7y1QZuYsZEw  Eva Cassidy - Fields of Gold!<3


- Snorigt :( *~

Faan va jag börjar bli förkyld..
det lugnade ner sig ett tag. men nu är de bara värre.. och ont i örat börjar jag få ! Uscha, Vill inte ha typ öroninflamation eller nå skit... Nu ska jag försöka få tag på min älskling och säga några väl valda fina ord till honom! min älskling ! <3 Aja..

 En Sak Till: Du vet inte ett skit om mitt liv.. du har aldrig brytt dig om de tidigare, så varför göra de nu?
 Trött på att folk lägger sig i mitt privatliv.. Fan dom tror dom vet precis hur mitt liv ser ut.. men icke! Där tar du fel..



 Nu så tänker jag sova!
 Puss och Godnatt

♥ Saknar min Johan Lind <3 ILOVEYOU<3♥


Tjoho Bränn Däck!

Heejsaand Snyggingar!

Sitter i Grycksbo hos mamma.. Ska kanske till gävle.. men  de är krångel med chaufförer. Ärligt så vill jag hellre vara hemma hos min älskling än att sitta i Grycksbo om de inte bli Gävle.!

Har iaf sovit med min älskling i två dagar.. mest myyyys :)
Blir väl meest kär bra jag tänker på han ! <3 Han får mig att må så braa! så braa som ingen annan kan få mig att må! Även om Johan har jobbat på kvällarna jag har vart där så bara älskar jag att vara hemma hos honom.. Visst kan de böi lite långtråkigt ibland.. men men! Det bästa med att vara hos älskling, är att bara kunna vara.. och skita i allt annat. bara slappa.. kanske plocka ihop, dammsuga.. Göra allt i sin egen takt , iställe för att höra någon stå och tjata på en om att det ska göra de+de+de+de+lite till!
Tar Allt i min takt.. sen kan man slå sig ner i soffan och kika på en film..  Kanske börja elda lite nu när det börjar gå mot hösten :) Seeen, kanske klockan 01.15 så kommer de en bil in på gården :)
 Sen efter de blire en massa mys.. Sover med han. i hans famn, och vaknar i hans famn, så otroligt underbart!
Blir totaaal käär och får typ fjärilar i magen:) Det måste då faan va världens bästa känsla :) <3

Neej nu ska jag väl skriva om nånting annat!
Igår så var jag iväg in till Leksand och träffade Anna :) Inte träffat på ett tag så det var kul.. vi fikade på Siljan :) Sen så Drog vi oss mot Rättvik..
Köpte ett par  skor. Svarta och Rosa, mkt fina:)



Se Där :) mina nya fina skor jag köpte på Rättvikssko för endast 399:-   :)

Blev Jätte nöjd med dom! :D
Nu ska jag se på  lite smurfar med Linnéa :) <3


Pussheej<3


Jag Älskar min Johan Lind över allt annat! <3


Skapligt braaa :) *~

Heejsaan :)

Idaag vare skolan som gällde . precis som alla andra dagar.. Vi skulle ha vart uppe i verkstan åh skruvat med en saab.. Skit bil..Men jag hade inga kläder med mig.. så jag fick inte a med upp.. Gjorde inte mig nåå så jag fick sitta i skolan och läsa om fyratakt principen.. Alltså.
 
första takten är Inlopp/insug : Kolven går från övre- till nedre vändläge, inloppsventilen är öppen och avgasventilen stängd. När kolven rör sig från övre vändläge och inloppsventilen är öppen sugs bränsleluftblandningen in i cylindern.
Kompressionstakt: Kolven går från nedre- till övre vändläge, både inlopps- och avgasventilen är stängda. När kolven rör sig uppåt i cylindern komprimeras bränsleluftblandingen.
   Förbränningstakt : Kolven går från övre till nedre vändläge, både inlopps- och avgasventilerna är stängda. Bränsleluftblandningen antänds med ett tändstift i början av takten, förbränns, expanderar och trycker då ner kolven.  
Avgastakt: Fjärde takten i fyrtaktsmotorns arbetscykel. Kolven går från nedre- till övre vändläge, avgasventilen är öppen och inloppsventilen är stängd. Förbränningsgaserna (avgasen) trycks ut. Inloppsventilen börjar öppna före övre vändläge och avgasventilen stängs  

Faan vad jag är duktig! Men fyrtaktsprincipen är hyfsat enkel :)

Efter Lunch så fick jag sitta nere i skolan och läsa om hur motorkroppen är byggd åh så :)
Satt och väntade på pappa som skulle dyka upp med mina kläder när han var på väg hem från Valbo..
han ringde lagomt till vi slutade , haha :D
åh vi fick sluta tidigare.. typ kring halv två..:) så det var najs .. gick upp till Ica Maxi för att få mina arbetskläder av pappa.. men då tänkte jag att jag kunde lika gärna åka med honom hem till mamma.. så vi svängde in på donken innan så far fick äta.. Sen åker vi.. Då kom han på att medans vi käkade på donken så glömde han ta ur färdskrivar-kortet.. hahaha , så gubben hade tolv minuter på sig att åka , sen skulle han få lov att ta rast i en halvtimme! haha, min glömska far de! :D <3
När pappa hade släppt av mig så ringde jag älskling!<3 Pratade lite åh så:)

Sen gick jag till mamma och vi beställde hem ett körkortstillstånd! :)
Lite sent att börja nu.. men bättre sent än aldrig! :)

Sen tittade jag på min äslakde  film " Filmen om Eddie Meduza" :)


http://www.youtube.com/watch?v=IfsR9S9hqp8

Det var väl lite om min dag..
Imorn och på fredag så har vi hemstudie . vi ska alltså bege oss ut att kolla efter nya praktikplatser.. :) har en på g.. så jag ska ringa dit imöra bitti och prata med Olle:) Sen äre lång helg som gäller:)


Nu ska jag kolla runt här lite på internet och kolla om de finns nå kul.. Funderar på att beställa hem nån tröja från
http://noshame.se/

Nu så.. Heejsaan <3



JOhan Lind<3


Klippt :) *~

Heejsaan :)
Idaag har jag vart i skolan:)
fordons teori hela dagen :) Ska börja terminen med att hålla på med otto motor och drivlior :) det kan bli spännande :) först vid nio så gick vi igenom var vi skulle göra under höstens termin :) efter de så åkte vi ut till Mats bilar ( en klassiker i vår klass) haha , vi åkte dit för att kika på olika bilar , alltså olika drivlinor och sånt :) Tittade även på annat shit.!  Kom tillbaka lagomt till lunch :)
Det var sprödbakad fisk m potatis och skagenröra:D MUMS !
Eter lunchen så hade vi mera teori :) Slutade en sisådär kvart över ett :) Sköönt så här i början när man slutar när lärarna är klara med sitt !:) (Y)

Efter lektionens slut så atte jag mig hos Roosa och väntade på att hon skulle sluta! :) Sn drog vi ner till stationen.. sen ringde batta och sa att Linda skulle ringa hunior så vi kunde åka med honom till grycksbo.. Sen ringde huior linda i typ samma sekund:) haha , så vi vänade på honom vid stationen.. sen kom han med hans fiiiina 940 :)
Hoppade av hemma hos mor. Väntade på käk och så.. Efter de färgade mamma mitt hår sen for jag och Matilda ner till Linda för att klippa oss:) Mee happy :D
Like it när Linda klipper mig :)

Nu på kvällen har jag tittat på lite tv med mor och så.. såg på Fångarna på Fortet!

Älskar min mamma :) <3



Ska skicka ett Godnatt sms till älsk sen kryps ner i sängen :)

Godnatt! <3


Tröött! *~

Blir så trött på folk som tror att dom kan bete sig hur dom vill!
Faan, folk över huvudtaget!


Jahameeeen *~

Hellooo :)
Ni som läste igår vet ju att jag åkte med mamma till Rättvik för att sova hos far och hämta lite kläder och sånt :)
Plus att älskling skulle ju komma och sova med mig, vilket han gjorde också.. åkte ju med mamma, hon släppte av mig hos Anna-Karin , var där i ca en timme, sen kom johan! Vi for och handlade lite chips, kiwi och grejs! Sen åkte vi hem till pappa.. tittade på död snö, :) Pappa tyckte de var äckligt redan efter 5 minuter så ha gick och la sig^^ FJANT!:P  Nejdå, men vi myste i soffan, såg nästan klart på hela filmen, sen gick vi och la oss! MYS<3
 
Kan de finnas nånting bättre att få somna med sin älskling och sen vakna upp bredvid han?! Tror inte de va?!

Imorse ringde johans klocka vid 5.. han log kvar och myste lite innan han åkte! :( *SADFACE*
Tänk om både han och jag vart lediga. hade vart sååååå braa! Men nu var vi ju inte de! Johan for iväg till jobbet.. kunde inte somna om efter de! Klarvaken, låg och kollade facebook lite åh såå! Sen hörde jag att pappa gick upp.. då gjorde jag också de! typ en kvart senare! Så när jag kommer upp är far på väg att åka till jobbet.. Happ.. så då satte jag mig och käkade frukost, tog de allmänt lugnt! Sen tickade klockan på och mor kom och hämtade mig.. Kom till grycksbo typ en 20 minuter innan bussen till skolan sulle gå.. Kollade vad Linnéa hade för sig:) Sötnos , hon satt och ropade "Nanna" hela tiden. åh Nanna, de är jag :) SÖTT :) <3

Gick ut till bussen och träffade Linda:) <3
Satt och pratade om allt mellan himmel och jord.. min flicka :D<3
Kom fram till skoolan.. Gjorde inte mkt fram till lektionerna skulle börja.. hade matte fram til klockan 10... sen typ rast fram till lunch. Mums, älska Dalasalens mat! :)
Sen SLutade egenligen Linda, men hon väntade på mig tills jag slutade.. hade lektion typ en timme efter lunch..
Drog mot Lasarettet med Linda , för hon skulle kolla när hon skulle till läkaren, Så den muppen tvingade mig att åka hiss! Uscha.. Alltså jag har världens skräck för hiss!
Sen efter massa åkandes upp och ner så hittade vi dit vi skulle! -_-' Typiskt linda att klicka på fel knappar! :P
Haha, men iaf så efter de väntade vi på bussen , lata som vi är.. vi orkade inte gå runt hela sjukhuset och sen gå ner mot stan! Sen gick vi in på kicks och ag köpte mig en pööörfjuuum..
Köpte Christina Aguileras prfym By Night:)

Sen gick vi och köpte korv och strips!:P (a)
Drog tll buss stationen. där kommer våran så kallade "föredetta vän?!" ;)
Typ helt borta. sen kom bussen, sen kom han igen.. på bussen.. ännu mera borta?! Fattar inte vad den går på? Men men, dens misstag! orkar inte bry mig längre..
Åkte med linda hem och såg på Filmen om Eddie Meduza:)

Sen tvingade jag mamma och hämta mig!;D

För att sammanfatta den här dagen så har min dag med Roosa varit sjukt braa:D
Älskar dig vännen..


Btw, imöra ska hon färga och klippa mig:D


<3

Pussheej<3

Linden<3


rättvik ikväll *~

Hello :)
Idag blire Rättvik en natt, sen åker jag med mor tillbaka hit till Grycksbo imornbitti!
Inatt så kommer johan sova med mig hemma hos far:)
Kors i taket säger jag bra! han brukar inte vanligt vis vilja sova hos pappa när han ska jobba dagen efter :P
men nu så, det var faktiskt johan som frågade om han skulle sova med mig  :)
Längtat lite efter min älskling , <3

Idagg har vi vart in på ÖB och handlat lite , tänkte att jag skulle köpa lite skolmaterial.. men dom hade så urplockat så de blev inte de! men jag hade lite annat smått och gott.. bland annat rakvatten till johan! och tvål till pappa. inte för att han luktar illa, men han ville ha de .. och fryspåsar hem till älskling!
Jo juste, johan älskr prydnads kossor.. eller ja , han älskar kossor över huvud taget, så jag hittade en mugg med en ko på och en äggkopp som de var en ko på :)  köpte de te han åh :)
Guuud va jag skämmer bort han ! men åh andra sidan så köper han allting annat ! :)

Imorn - Måndag så ska jag få ett samtal Från Biltjänst i Rättvik , då dom kommer ge mig besked om jag får ha praktik där! annars ska jag kolla någon annanstans!
 tänkte höra med Volvo i leksand, hoppas verkligen att jag får i rättvik , blir lättare då med allting!

Men får jag i leksand han jag ju sova hos min älskling!

Nu ska jag ta oh lägga mig och vila.. får ingen sömn nu när jag börjar bli förkyld.. vaknar mitt i nätterna av att jag ligger och hostar! menmen!


Pussheej<3<3


Johan Sven Tomas Lind <3


Grycksbo!*~

Hellooo :)
Sitter i Grycksbo hemma hos mor! :) Haft lite kalas hon mor idag, fyllde ju trots allt år i torsdags! (19 Augusti) Har haft besök av mormor,maria,markus,fiffi,amanda,jennie, a-k och jimmy:)
Åh i torsdags så hade vi lite kalas hos far :)
Detta Fick jag :)
*Persentkort BigStreet 250kr :)
*Presentkort Only 600kr :)
*Presentkort Rättvikssko 400 kr :)
*Presentkort Kicks 300 kr :)
*Presentkort Mellrose 400kr :)
* DePalma T-shirt :D
*Triss-lotter (NITLOTT!)
*Pengar !!:D
*Telefonkort 300kr !:D
*Örhängen ROCK BY SWEDEN <3  :D:D:D
*Blommor av älsk :)<3

I Fredags alltså igår så var jag med Linda till Borlänge då det var Cruising!:D Hur kul som helst:D


BTW, lilla älskade MAtilda har brytit handleden :( <3 Stackarn.<3

Tänkte jag skulle berätta mer om Cruisingen, men orkar faktiskt inte! Får bli någon annan gång!

Kandå iaf berätta att Johan som saa att han var så dålig på att köpa presenter kom med den inaste bukett blommor för typ 300 enligt gittan som är florist och sen hade han köpt ett par Rock By sweden örhängen värde 700 :)
Älskar min lilla drant så sjukt mkt:)
16 Juli 2009 <3 - ILOVEIT!<3


Pussheeej <3


Dag 1 Avklarad! *~

Första dagen i skolan avklarad.. kul åh träffa alla kompisar och se på dom nya som har kommit..
Vissa ser ju ut som dom gör!  HAHA.:D
Neej nu ska vi inte vara taskiga! Hade upprop först vid 9 , gick fint..! Menar, varför skulle de inte?!:P
Sen halv tio frågar indanär vi börjar! hihi, TOO LATE ;) <3
 men hon blev ju iaf inte så pass sen! Såå kom hon till slut :)
Sen skule man sitta i grupper och diskutera. Vägrakomma p nånting nytt på skolan!
De där gjorde vi ju förra året också! Vafaan, snacka om att Lärarna har dålig fantasi !!
Åh på fredag ska va ut och orientera?! WTF! PISSIDIOTER!
De kan dom juu glömma!
Imorn vette fan va vi ska göra.. Lär ju inte bli bättre än idag iaf! Inte med deras fantasi..

Tooorsdag äre min födelsedag :) Hoppas på att få göra en industrial :) 
Linda säger den gör ont, men vafaan , de blir ju snygg i slutändan , åh funkar de inte äre ju
bara att plocka bort den ! :)


Nu ska jag sova, Faktiskt! och klockan är bara 21.00.. Skapligt trött :)


Byeee

Johanna Hjärta Johan <3


Kväll.. Sista sommarlovskvällen..

Hejsan! :)
Sitter hos syster.. Som inte är hemma än.. men hon kommer nog snart:)
Hon har vart på firmafest typ.. Himlans lyxs hon har då!
Imorn börjar skolan! Kan ju inte säga att jag är så där jätte pepp på de, men de ska bli skönt att få tillbaka sina rutiner och träffa alla kompisar:D  Lärarna kan ju bajsa på sig iaf!

Helgen som var har varit helt toppen även fast johan jobbade.. men ändå :)
Att få vakna upp bredvid han är ju bland de bästa som finns.. faaast han åkte ju till jobbet fem varje morgon typ.. så de blev inte mkt att vakna upp bredvid.. ;) Men iaf... på Fredan så jobbade johan bara till halv fyra.. sen tyckte han att det var en utmärkt idé att åka och skruva satellite! Så happ.. tänkte vad fan ska jag hitta på nu då.. men då ringde syster och frågade om jag ville ha jumjum under helgen.. de kunde jag.. så då ställde jag mig och gjorde en rabarberpaj! som blev väldigt sur för den delen! men gott vare iaf! syster och jimmy kom med jumen.. fikade lite.. sen drog dom.. så jag pratade med Sandra och Jimmy och kollade om vi skulle käka pizza sen :) Sagt och gjort !(Y) Blev en sommar spec. på Amore :) Gött!  Sen hem och myste ner sig i soffan med popcorn och grejs :)Sen kom johan :) Jumjum höll på att slicka ihjäl honom! Sen blev de mys i sängen.. Johan skulle upp tidigt!
 Lördag, vaknade först vid fem av att johans klocka ringde.. ååh va jag ville att han skulle skita i jobbet och ligga kvar! Sen fick han lov att åka.. innan de så kom han och gav mig en puss :) <3 Det gör han varje morgon innan han åker :) Men iaf.. när han åkte så somnade ja om.. vaknade igen vid typ halv tolv :) mkt sköönt att vakna så dags! upp och gå ut med jumjum och sen in och gjorde frukost.. hängde tvätt, diskade och plockade ihop.. Sen satt jag mig och kikade på tv.. Faan va tiden gick sakta.. satt och kikade på "Paris Hilton , My New BFF" hahah , flera avsnitt! Sen var klockan plötligt halv 7 :O Wiihii.. Sen kom min daarling  <3 Pratade lite.. sen ringde johan pär och frågade om vi fick komma och bada jumjum vid deras brygga:) Åh de fick vi. sen dit så jumjum fick bada och leka av sig! Sen hem och duschade och grejade!  Sen låg vi och tittade på tv, då slockande allt.. trodde de var strömavbrott.. men icke.. det hade gått en propp.. men johan hittade ingen propp som gick till vardagsrummet. så vi struntade i det och la oss och sov iställe.. så på söndag morgon så vaknade jag återigen av johans klocka! 5 för att vara exakt. Johan låg och drog sig till 20 över 5.. sen åkte han.. somnade om och vaknade först till av ett jävla störande ljud. då startade grannarna deras cross.. -_-' GAAAH. dom höll på och varvade den och jisses vad de lät illa! Sen efter typ fem minuter så slutade dom.. kunde somna om, vaknade typ en timme senare av att älskling ringde och sa att jag skulle gå till johans hyresvärd och fråga om han kunde kolla vart proppen satt.. Klädde på mig och käkade frukost.. Gick ut med jumjum, samtidigt som jag gick förbi Bengt-åke.. men hans traktor var inte hemma..  så jag gick int dit nå.. sen vid tolv ringde syster och frågade hur de gick med hunden! gick väl fint.. Sen berättade jag för na om proppen.. då sa hon att jag skulle dra en sladd från köket så jag kunde kika på tv:) FUNKISH! Wihii. sen lite kik på tv, sen började jumen och skälla för fulla muggar ute.. då kom Bengt-Åke och gick på vägen.. pratade med han om proppen.. och han fixade, skit braa!
Tv:n fick tiden att gå.. Sen helt plötsligt var klockan haalv sex.. började göra lite nytta.. sen gick de två timmar så kom johan.. plockade ihop mina kläder och så sen for vi till Rättvik med jumjum och fikade hos syster.. sen hem till pappa! Johan for.. Gick och lade mig i sängen och läste aftonbladet! Sen kunde jag minsann inte sova! Saknade min johan så otroligt mkt!  Sen efter typ två timmar av vrid och vänd i sängen så somnade jag.. Vaknade klockan halv åtta imorse.. låg oh drog mig till halv nio.. sen gick jag upp och käkade frukost :)
Började städa rummet som pappa hade sagt åt mig att göra! Efter de blev de riktigt fint i rummet:)
gick ner till Gittan och pratade med hon.. sen vidtvå typ kom pappa och hämtade mig med traktorn. sen åkte jag med han till syster jobb.. stannade där tills hon slutade sen gick vi hem och slappade.. hon gjorde iordning sig! sen kom tove och hämtade henne så åkte dom upp till Orsa! så nu sitter jag här i min ensamhet!

Jäklans vilket långt inlägg detta blev.. jaa.. men iaf.. nu ska ja krypa ner i soffan och sova.. imorn väntar skolan!

Puss och Godnatt!<3

På återseénde ..


Johan Lind<3


Ny Design :D

Tack så hemskt mkt Paulina för den superduper snygga designen :D
Är otroligt nöjd:D 

Jag måste säga att jag saker mina tjejor Tina och Paulina otroligt mycket!
Tänk så mkt vi har gått igenom! Vi har med och motgångar. Men det har alltid slutat braa i slutändan!:D

Saknar er två tjejor så mkt!<3


Helloo baaabee:)

Hej där ute :)
Sitter uppe medans mamma och pelle sover efter att båda två har jobbat  natt! Alltså har jag suttit barnvakt inatt åh! Gick väl hyfsat i en timme efter att pelle åkt , då vaknade Linnéa och skrek.. fick inte tyst på ungen hur jag är gjorde.. så vi hämtade lite klossar hon kunde hålla på med.. men de dög inte de heller.. så hon skrek ännu mera.. så till slut gav ja on en riskaka.. då varte tyst! hon satt så nöjd i sängen och åt på sin riskaka. läste bok för henne samtidigt.. Sen så kikade vi på nazistjägarn.. Linnéa la sig så fint i sängen och tittade på de och sen somnade hon :) Så underbart söt :)<3 Sen ringde älsk och skulle ha reda på hur man ställde alarmet på väckarklockan :) pratade lite, berättade för Johan att jag har lärt Linnéa att säga Johan :) Fast de blir Oan:) och hon säger johanna , Fast Nanna:P Så gulliii så!

Nu sitter jag här och bara längtar hem efter Johan :) Sovit utan min älskling sen i måndags!

Snart börjar skolan också.. inte ett dugg pepp för de! Men de ska bli skönt att vända tillbaka på dygnet!

Neej, tro om man ska gå ner och försöka få i sig nå att käka då :)

Pusssheej<3


Johan Sven Tomas Lind<3


Hamen :) ~*

Detta inlägg tillägnar jag till Hunior :)


BAAAAAMBIIIIIIIIL! :D




åh en sak till..
jag ÄLSKAR min johan lind :) <3


God morgon!

Idag blire till att åka te mor och vara barnvakt.
Sitter hos syster medans hon jobbar.. ska väl börja göra mig i ordning , tänkte ta bussen ner vid 13.45 :)
Så jag lär väl börja göra mig iodrning..!


http://www.youtube.com/watch?v=ANCAPp1jcZA 


Pussheej <3

GAAH..*~

  • Detta vill jag göra i framtiden! Även i nuläget!
  1. Jag vill skaffa en tatuering! Skulle vilja ha kurbits och nånting mer!
  2. jag vill ha Körkort! ETT måste
  3. Jag vill skaffa mig en FORD F100 59a! För att jag tycker att dom är så fräna !
  4. Jag vill även ha Johan för mig själv resten av livet:) <3
  5. Jag vill att allt skit om kring mig ska försvinna..
  6. Jag vill ha barn.. RUdolf och Otto ska dom heta!

I dagens läge så kan jag inte skaffa mig allt jag vill ha.. En tatuering? Nä, inte för pappa eller mamma.. får knappt pierca mig nånstans!  Körkortet får jag vänta med ett år till! Forden kommer stå på min gård en vacker dag..´Har kollat runt lite.. och dom är inte så dyra! Kring 80 000 kan man få en hyfsat fin en :) Skulle även kunna tänka mig att köpa en chevrolet pickup.. Typ en 64:a:) Otroligt snygga faktiskt. helt min stil :) vad gäller johan så vill jag alltid ha honom vid min sida.. skulle aldrig kunnat tänka mig en anna kille! <3 All den dära negativa skiten runt om mig kommer ju alltid finnas kvar.. men man kan ju alltid få drömma:P mina barn vill jag döpa efter Två gubbar som uppfann motorerna.. Rudolf efter han som uppfann Diesel motorn och Otto efter han som uppfann otto-motorn.. dvs Bensin motorn! Pontiac laurentian, det är en bil jag också skulle vilja ha! Ett mattsvart.. Kromade lister. 4-dörrars! Gaah , riktigt fint alltså.. såg en sådan uppe på Idre yran! :) 

Nej nu är klockan halv tre och jag sitter och svamlar om bilar.. nu måste jag sova! Godnatt allesammans! <3
 


Skapligt bra Dag ! :) *~

Idag var en braa dag!
Vaknade som vanligt upp bredvid älskade johan! :) <3  Slappade lite , gjorde frukost till mig och älsk! :)  Sedan gjode vi ett städryck.. Plockade ihop lite pant.. Det vill säga två nästan fulla sopsäckar! PLUS att vi pantade massa burkar mitt under classic veckan! PLUS att vi kastade maaassaaaa glas falskor också! så vi for till rättvik och pantade , sen åkte vi till Anna-Karin som var på jobbet och fikade med henne! Drack lite kaffe åh sånt dåå:) Sen lämnade johan mig där!  Jag och syster satt och pratade. eller ja .. då det inte var folk i receptionen ! sen bytte jag in till badkläder och simmade några längder ! Jäklans va det kändes i mina leder efter de!Det är inte de att jag är otränad. utan att jag har så sjukt mjuka leder så så fort jag gör något för ansträngande så värker de så skjukt mkt! med det var iaf sjukt skönt! Gick upp och duschade och donade så gick jag ut till Anna-Karin igen ! då hade minsann josefin kommit dit! haha Funny one ! Tokade mig med bäde A-k och Josefin :) Det var riktigt kul ända tills anna-karin tröttnade på oss:P Men men ! Det var meningen att vi skulle färga håret på mig idag, men jag antar att vi får fixa de någon annan dag! Kanske linda kan hjälpa mig när hon ändå ska klippa mig  :)<3 Nej jag antar att det börjar bli dags för sängen nu. Tror faktiskt jag ska gå ner på systers jobb och äta fruksot imorn bitti! :)
vi Hörs!


Puss & Kraam <3

Johan Lind, jag Älskar dig! :)<3


Tidig morgon..~*

Godmorgon :)
Barnvakt, har vart de sen typ halv sex imorse.. Skapligt trött eftersom jag inte kunde slita mig från datorn inatt..
Pelle väckte mig imorse innan han skulle åka till jobbet.. gick ner och lade mig bredvid Linnéa som sov så sött! sen fick jag sova fram tills klockan 8 då mamma hade kommit hem från sitt nattjobb! gick upp och käkade frukost med Linnéa. Gröt till henne och rostad macka till mig.. Sen gick mamma och la sig.. så nu äre bara att stå i!

Åker hem till Leksand idag, först till rättvik , sen till leksand och dricka nån cider kanske.. Sen iväg till Dalhallaoch titta  THE BASEBALLS! :) <3  Wiiiihoo.


See you !


Pusssilipussss<3

Johan Lind<3


Grycksbo.. ~*

Hello There!
1 Augusti idag, Gattis Till min braaiiga morfar! :)
Classic car week har börjar, inte med de finaste vädret precis.. Bara att be om lite SOLSKEN! :)
Mitt i classic veckan och jag är i Grycksbo:/ Måste sitta barnvakt..
Veckan har vart super bra! I Tisdags va jag och Malin,Emilia och Birgitta ut med Malins Challanger cab åh åkte lite :) Sen Åkte Tomas och Martin med Johans Svarta Challanger :) Gled runt lite i Rättvik , de var ju trots allt tisdagskul! Fint väder och allt.!  Sen efter nån timme så skulle tomas,martin,birgitta åka hem så dom tog emilia med sig.. Hon vart så Arg/ledsen.. Bara Satt oh skrek när jag och Malin bytte bil till den svarta challangern.. hehe hon är så söt:) Emilia alltså..jag åh Malin åkte runt lite.. Väntade på att johan och björklund skulle komma till Rättvik med hans bil.. Vi väntade och vi väntade.. men inte dök dom upp.. så Malin ringde och frågade vart dom tog vägen.. då så sa dom att dom hade duschat åh att dom skulle till åk åka.. Väntade i 45 minuter till.. åh dom kom inte.. Då ringde hon igen.. då hade dom fått lov att åka tillbaks för att hans bil hade skutat ladda.. Happ.. så då var klockan kanske halv tio.. åh v började bli skapligt hungriga.. Så vi åkte till Torrberg åh ställde in den svarta Challangern och hoppade in i Björklunds bil ist.. Sen drog vi och käkade pizza och drack lite cider :) Onsdagen var också suverän :) Åkte till Falun på Cruising! :) Skoj som fan , drack väldans mkt öl.. åh de kändes dagen efter!    Igår.. Lördag så vare 50 års fest i långhuset! Skoj.. :) ska berätta mer om de någon annan dag! För nu ska jag vara social med  Mor! :)


Pussheej ! <3


<3  Johan Lind jag älskar dig så otroligt mkt ! <3


RSS 2.0