~ God Morgon!

god morgon, sitter på jobbet med en kaffekopp i andra handen! har en välbehövlig rast! jobbar nu mera som vårdbiträde på Prästskogen i Rättvik och tar hand om dom gamla ! passar mig alldeles utmärkt! kanske skulle gått op istället för fordon! men men :) snöar ute som bara den! ikväll kanske de blir hockey! :))))) men de återstår att se :). tjiiing

~ helt slut

detta kan aldrig sluta bra!! bägaren börjar rinna över.. jag vet inte längre va jag vill.. inombords skriker jag.. ingen hör eller märker.. speciellt inte du,för du bara klagar,klagar och klagar.. säger att jag är en skit,dum i huvudet och borde kolla upp mina fel.. tack, de värmer.. men den dagen du verkligen inser att du skulle ha valt dina ord väl så är jag ute ur bilden !

~ less

blir så less.. vet varken ut eller in nu för tiden.. är det bara jag som är dum i huvudet? borde jag kolla upp de? varför ska jag alltid gå till mötes ? är man ensam i ett förhållande? gråter bara jag?


spring för livet jag är ur balans.

~testa appen!

nu så ska vi se om de kan bli nå ordning på bloggandet! testar appen just nu! så nu borde jag väl kunna blogga när som helst :)

RSS 2.0